Barcelona zdolala Granadu 4:0, Messi sa blysol hetrikom

NETKY.SK • 9 Január 2016, 18:08 • 2 min
Barcelona zdolala Granadu 4:0, Messi sa blysol hetrikom

MADRID - Futbalisti FC Barcelona triumfovali v sobotňajšom dueli 19. kola Primera Division doma nad Granadou presvedčivo 4:0.

slovakia

left justify in out

Hetrikom sa blysol Lionel Messi, v závere dal výsledku konečnú podobu Neymar. Katalánsky veľkoklub sa vrátil priebežne na čelo tabuľky, má však len o bod viac ako druhé Atletico Madrid s nedeľňajším zápasom k dobru.

 

Messiho gólová šou odštartovala už v 8. minúte sobotňajšieho duelu, keď si ideálne nabehol na prihrávku Ardu Turana a zblízka nezaváhal. Už o šesť minút neskôr ho z ofsajdovej hranice vyzval Suarez a bolo 2:0. "Barca" do polčasu zahodila ešte niekoľko obrovských možností na gól, no po zmene strán skóre napokon zveľadila. V 58. minúte skompletizoval argentínsky kanonier hetrik úspešnou dorážkou do prázdnej brány a sedem minút pred koncom upravil na konečných 4:0 Neymar.

 

Primera Division - 19. kolo:

FC Barcelona - Granada CF 4:0 (2:0)

Góly: 8., 14. a 58. Messi, 83. Neymar, 70.720 divákov

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies