Guľa novým asistentom Ševelu v AS Trenčín

NETKY.SK • 8 Január 2016, 12:33 • 2 min
Guľa novým asistentom Ševelu v AS Trenčín

TRENČÍN - Na začiatku zimnej prípravy pred jarnou časťou sezóny 2015/2016 došlo ku zmene v realizačnom tíme úradujúceho slovenského futbalového šampióna AS Trenčín. Novým asistentom šéftrénera Martina Ševelu sa stal Norbert Guľa. Ten bol v aktuálnom ročníku na lavičke miestneho tímu do 19 rokov. Nahradil Ivana Vrabca, ktorý sa na Sihoti nedohodol na inej forme spolupráce. Klub voči nemu dodrží všetky finančné záväzky.

slovakia

left justify in out

"Touto cestou sa chceme koučovi Vrabcovi poďakovať za robotu, čo odviedol pre AS Trenčín. Naše cesty sa dnes rozišli, ale nikde nie je napísané, že v budúcnosti sa opäť nepretnú. Raz sa to už stalo. Prajeme mu mnoho úspechov v ďalšej trénerskej práci," uviedol na oficiálnej internetovej stránke trenčianskeho klubu generálny manažér Róbert Rybníček. "Rád by som sa poďakoval za možnosť pôsobiť v Trenčíne. Prišiel som pomôcť Martinovi Ševelovi, ktorému prajem len to najlepšie. Držím mu palce. Budúcnosť má pred sebou. Vďaka patrí aj chalanom za úsilie a dosiahnuté úspechy. Zažil som tu fantastickú partiu a skvelý realizačný tím. Taký je futbalový život. Nikde nie je napísané, že sa raz nemôžeme stretnúť. Želám chlapcom všetko dobré. Verím, že je v ich schopnostiach obhájiť obe trofeje z minulej sezóny," rozlúčil sa 53-ročný Vrabec.


Norbert Guľa sa o ponuke dozvedel len pred dvoma dňami. Ako bývalý kormidelník trenčianskej "devätnástky" bude mať za úlohu ešte lepšie prepojenie tohto mládežníckeho výberu s A-mužstvom. "Prišlo to nečakane. Ide o šancu a novú výzvu. Počas piatich rokov v AS som odovzdával všetko, čo som vedel. Na druhej strane, snažil som sa učiť a posúvať moje vedomosti. Vynasnažím sa pomôcť hlavnému trénerovi, aby tím napredoval ďalej. Nemám meno na základe ligových štartov, prešiel som aj nižšími súťažami. Dostal som príležitosť v Trenčíne a som za ňu vďačný," povedal na webe astrencin.sk N. Guľa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies