Dostaňte sa po sviatkoch diétou do formy

NETKY.SK • 3 Január 2016, 17:00 • 2 min
Dostaňte sa po sviatkoch diétou do formy

BRATISLAVA - Zanechalo vianočné hodovanie stopy na vašej postave? Ukazuje ručička váhy o pár kilogramov navyše? V tom prípade je najvyšší čas s tým niečo podniknúť. Hovorí sa ako na Nový rok, tak po celý rok. Preto vyskúšajte novoročné diétu hneď v prvých dňoch roku 2015.

slovakia

left justify in out

Prvé dni nového roka sú príležitosť na bilancovanie. Možno, že jedno z vašich novoročných predsavzatí znie schudnúť. Zatiaľ máte dostatok vôle i motivácie a elánu si toto predsavzatie splniť.

 

A možno ste len zo všetkých tých vianočných a silvestrovských nie zrovna diétnych jedál preplnení a chcete sa tohoto pocitu zbaviť.

 

Či už je to tak alebo onak a vaše telo si schudnúť vyžaduje, nezabúdajte že strava je polovica úspechu.

 

Práve pre vás je určený nasledujúci týždeň s diétnymi receptami.

 

Aby mala diéta čo najlepší efekt, nezabudnite na pohyb. Ideálne je cvičiť aspoň dvakrát týždenne, ak chodíte do posilňovne, poraďte sa s trénerom, ktorý vám urobí individuálny plán. Pridajte aj aeróbny pohyb, teda napríklad beh a uvidíte, že nadbytočné kilá pôjdu dolu jedna radosť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies