VIDEO Fanúšik Manchestru United prehral stávku, pre Van Gaala musel vypiť vlastný moč

NETKY.SK • 1 Január 2016, 16:59 • 2 min
VIDEO Fanúšik Manchestru United prehral stávku, pre Van Gaala musel vypiť vlastný moč

MANCHESTER - Veľa ľudí z času na čas uzavrie stávku so svojimi priateľmi či kolegami. Prípad mladého futbalového fanúšika je dôkazom toho, že si treba veľmi dobre premyslieť cenu, ktorú bude treba zaplatiť.

slovakia

left justify in out

Seamus Bannon uzavrel osudovú stávku so svojim kamarátom, ktorú však prehral a musel tak splniť nepríjemnú úlohu, ktorú si sám určil. Zaprisahal sa, že ak futbalový tréner Louis van Gaal povedie hráčov Manchestru United proti Chelsea v zápase Premier League, vypije vlastný moč a túto výzvu zverejnil aj na sociálnej sieti Twitter.

 

Louis van Gaal mal v pláne opustiť svoju pozíciu v slávnom futbalovom klube, no napokon sa tak nestalo. Presvedčil ho totiž prístup a podpora futbalistov. Táto správa mnohých potešila, no pre Seamusa to znamenalo trpkú prehru a ešte trpkejší trest. 

 

Namiesto toho, aby vymazal tweet, sa k veci postavil ako chlap a splnil svoj sľub. Na svojom profilovom konte potom zverejnil video, v ktorom hrdinsky splatil svoj dlh. Nabudúce zrejme dobre rozmyslí, o čo sa staví.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies