Beckham chce Ibrahimoviča do svojho tímu v Miami

NETKY.SK • 22 December 2015, 18:50 • 2 min
Beckham chce Ibrahimoviča do svojho tímu v Miami

MIAMI – Bývalý kapitán anglickej reprezentácie David Beckham vyslovil uznanie nad fyzickou kondíciou Zlatana Ibrahimoviča a vyhlásil, že by ho rád videl vo svojom novom tíme v americkej Major League Soccer.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný bývalý hráč mnohých popredných klubov plánuje vytvoriť nový tím MLS v Miami a dúfa, že sa mu podarí do tímu získať tohto charizmatického švédskeho reprezentanta. Beckham hral po boku Ibrahimoviča počas svojho krátkeho pôsobenia v PSG v roku 2013.

Angličan prezradil, že sa mu podarilo získať pozemky na výstavbu nového štadióna v Miami a rovnako aj súhlas vedenia MLS na založenie nového tímu. Teraz by do tímu chcel aj Ibrahimoviča.

 



"Dostali sme povolenie na výstavbu štadióna a tá bude trvať tri roky, v lepšom prípade možno dva," povedal Beckham pre švédske noviny Aftonbladet. "Ak ešte Ibrahimovič bude stále hrať, tak ho budem chcieť okamžite kúpiť. Je to mimoriadne fyzicky nadaný futbalista, takže je to celkom možné. Kto by nechcel muža, ktorý je pripravený zabíjať, aby vyhral?"

Ibrahimovič počas svojej bohatej kariéry získal ligové tituly v Holandsku, Taliansku, Španielsku a Francúzsku. Prezentuje sa v skvelej forme aj počas prebiehajúcej sezóny, keď v 14 zápasoch dal už 15 gólov a vedie tabuľku strelcov francúzskej Ligue 1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies