Lukáš Latinák sa na Vianoce vyhýba nákupom v obchodných centrách

NETKY.SK • 22 December 2015, 13:28 • 2 min
Lukáš Latinák sa na Vianoce vyhýba nákupom v obchodných centrách

BRATISLAVA - Slovenský herec Lukáš Latinák si v predvianočnom čase zo všetkých síl drží odstup od nákupných centier.

slovakia

left justify in out

„Je to pre mňa také utrpenie, keď tam naozaj musím ísť, ak sa na niečo zabudlo alebo ešte niečo bolo treba kúpiť. Mňa totiž vždy znervózňuje, akí sú ostatní v chvate a v panike, len každý veľa nakupuje ani vlastne nevie, či mu to bude treba alebo nie, to je jedno, hlavne aby sa mohol na tých pár dní doma spokojne zabarikádovať a nevytŕčať nos,“ povedal 38-ročný rodák z Brezna v rozhovore pre agentúru SITA. „Toto mám osobne na tých Vianociach najradšej, byť doma v kľude a mať pokoj. Teraz bol celkovo taký hektický čas a Vianoce vždy tak prekvapia,“ dodal.


Odkedy má známy herec ratolesti, trávi vianočné sviatky trochu inak. „Keďže nám doma pribudli detičky, tak to riešime tak, že sme na Vianoce spolu len my, predtým sme chodievali na Štedrý deň buď k našim alebo k svokrovcom, teraz to robíme tak, že najprv máme svoje Vianoce len my a až potom sa začína to putovanie po rodine - Hriňová, Heľpa, Nemešany, hlavne aby sme nikoho neobišli a neurazili. Ale aj úprimne chceme byť s tými ľuďmi, lebo cez rok na to nie je toľko času. Ja som zo súrodencov asi najväčší vetroplach, stále som niekde inde. Takže do Troch kráľov bude len rodinka a nič iné,“ poznamenal Latinák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies