Tretia sezóna seriálu Fargo bude mať premiéru až v roku 2017

NETKY.SK • 16 December 2015, 10:14 • 2 min
Tretia sezóna seriálu Fargo bude mať premiéru až v roku 2017

BRATISLAVA - Tvorca seriálu Fargo (2014) Noah Hawley oznámil, že tretia séria bude mať premiéru až v roku 2017. Jej dej sa bude odohrávať v roku 2010, čiže štyri roky po udalostiach z prvej série, no v hlavných úlohách sa predstavia úplne iní herci.

slovakia

left justify in out

"Pravdou je, že tretiu sériu neuvidíte v roku 2016. Fargo je zimný seriál v dobrom aj zlom zmysle. Nemáme už dosť času, aby sme stihli nakrútiť novú sériu skôr, než sa skončí táto zima. Taktiež je pre mňa a ostatných producentov veľmi dôležité, že oddeľujeme písanie scenára od samotnej produkcie, čo nám umožňuje sa tomu venovať naplno. Momentálne sme vo fáze písania scenára. Napísal som už prvé štyri epizódy a nasledujúcich niekoľko mesiacov budeme pokračovať s tým, že vieme, že nakrúcať začneme podobne ako pri prvej sérii v novembri. Dúfame, že tretia séria sa dostane na obrazovky na jar 2017," vyhlásil Hawley.


Seriál Fargo je inšpirovaný rovnomennou snímkou bratov Coenovcov z roku 1996, ktorí sú zároveň medzi výkonnými producentmi seriálu. V desaťdielnej prvej sezóne účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Joey King či Keith Carradine. Druhá séria, ktorá sa skončila 14. decembra, mala taktiež desať epizód a predstavili sa v nej Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart a Ted Danson.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies