Zverejnili trailer nového filmu o X-menoch

NETKY.SK • 11 December 2015, 17:04 • 2 min
Zverejnili trailer nového filmu o X-menoch

BRATISLAVA - Spoločnosť 20th Century Fox zverejnila prostredníctvom služby YouTube trailer očakávaného filmu X-Men: Apocalypse.

slovakia

left justify in out

V krátkom videu sa objaví mutantka Raven, ktorú opäť stvárnila Jennifer Lawrence, ako s pomocou Professora X (James McAvoy) vedie tím mladých X-menov do boja proti najsilnejšiemu z mutantov Apocalypse (Oscar Isaac). Dej filmu sa má pritom odohrávať v roku 1983, čiže desať rokov po udalostiach zo snímky X-Men: Budúca minulosť (2014), no skôr ako príbehy prvých troch titulov série, ktorými sú X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Posledný vzdor (2006). Novinka má zároveň uzavrieť trilógiu, ktorá odštartovala filmom X-Men: Prvá trieda (2011) a pokračovala spomínanou Budúcou minulosťou.

 


Okrem spomínaných Lawrence, McAvoya a Isaaca si v snímke svoje úlohy z predošlých titulov série zopakovali Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Quicksilver) či Lucas Till (Havok). Herecké obsadenie doplnili Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner, Ben Hardy, Tye Sheridan, Olivia Munn či Lana Condor. Réžiu má na starosti Bryan Singer. Snímka X-Men: Apocalypse sa má dostať do amerických kín 27. mája.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies