Putin nariadil tvrdo likvidovať sily ohrozujúce ruské jednotky v Sýrii

NETKY.SK • 11 December 2015, 12:19 • 2 min
Putin nariadil tvrdo likvidovať sily ohrozujúce ruské jednotky v Sýrii

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin dnes nariadil postupovať "maximálne tvrdo" pri likvidácii akýchkoľvek cieľov ohrozujúcich ozbrojené sily Ruskej federácie v Sýrii.

slovakia

left justify in out

Teroristov v Sýrii Putin označil za priamu hrozbu pre Rusko. Vysvetlil, že aktivity Ruska nevychádzajú z "abstraktných záujmov, ale zámerom je ochrániť krajinu".

 

V rámci svojho vystúpenia pred rozšíreným kolégiom ministerstva obrany Putin vyhlásil, že ruské jednotky spôsobili teroristom v Sýrii veľké škody, preto si za svoje pôsobenie zaslúžia vysoké kladné ohodnotenie.

 

Podľa agentúry TASS Putin nariadil zosúladiť operácie ruských ozbrojených síl v Sýrii s veliteľskými centrálami Izraela a koalície vedenej Spojenými štátmi.

 

Okrem toho nariadil aj pokračovať v praxi neohlásených vojenských cvičení, ktoré preverujú bojaschopnosť ruskej armády. Za jednu z priorít tiež označil upevnenie bojového potenciálu strategických jadrových zbraní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies