Francesco Totti je jediným aktívnym hráčom, ktorý bol vo videohre Fifa 96

NETKY.SK • 9 December 2015, 18:50 • 2 min
Francesco Totti je jediným aktívnym hráčom, ktorý bol vo videohre Fifa 96

REDWOOD CITY – Keď brazílsky brankár Rogerio Ceni tento týždeň ohlásil koniec svojej kariéry, tak vytvoril významný moment pre fanúšikov videohry FIFA.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný bývalý brankár Sao Paula ohlásil koniec svojej kariéry 6. decembra 2015 a týmto dňom sa stal Francesco Totti jediným aktívnym futbalistom, ktorý vystupoval vo videohre Fifa '96.

Twitter je presvedčený, že Totti je jediným hráčom, ktorý stále aktívne hrá futbal na profesionálnej úrovni. My sme sa pokúsili vyvrátiť toto tvrdenie, ale naozaj sa zdá, že legenda AS Rím je posledným Mohykánom. Dúfali sme, že v hre nájdeme Gianluigiho Buffona, ale ten sa v A-tíme Parmy objavil až 19. novembra 1995, keď ako 17-ročný mladík debutoval v zápase proti AC Milánu, v ktorom udržal čisté konto.

Ak viete o nejakom hráčovi, ktorý sa objavil vo videohre Fifa '96 a stále je aktívnym hráčom, tak nám jeho meno napíšte do komentáru, keďže nám to nedá... :)

Pozrite si video zo záznamom tejto legendárnej videohry, ktorá nám pripomenie, akí sme starí...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies