Fury podal ďalšie vysvetlenie svojich výrokov

NETKY.SK • 8 December 2015, 12:02 • 2 min
Fury podal ďalšie vysvetlenie svojich výrokov

MORECAMBE - Britský profesionálny boxer Tyson Fury si čoraz väčšiu pozornosť získava kontroverznými vyjadreniami.

slovakia

left justify in out

V rozhlasovej šou MMA Hour, ktorej záznam priniesol špecializovaný portál Bad Left Hook, sa pokúsil o vysvetlenie svojich výrokov. "Povedal som, čo som povedal. Som chlap a stojím si za tým. Nikdy sa nezmením. Nie som bábka, nikto mi nebude diktovať. Tyson Fury - majster sveta a superťažkej hmotnostnej kategórie a najhorší muž na svete. Keď sa ti nepáči, nepozeraj sa. Ľudia tvrdia, že na mojich pleciach je mnoho zodpovednosti, starám sa však výhradne o manželku a deti. Ostatní ma nezaujímajú, môžem hovoriť a robiť, čo chcem, ako chcem a kedy chcem. Nezastavia ma," vravel 27-ročný prekvapujúci premožiteľ Vladimira Klička.

Fury narobil rozruch predovšetkým názormi na homosexualitu a pedofíliu: "Snažia sa ma vykresliť ako homofóba, ale aj taký hlupák ako ja rozozná rozdiel. Som veriaci a predpovedal som, že pred koncom sveta sa zlegalizujú homosexualita, potraty a pedofília. Ide výlučne o môj postoj. Prvé dve veci už sú legálne, zostáva tretia. Potom máme problém, zánik bude veľmi blízko. Čakám na apokalypsu, pôjdem priamo do neba. Diabol je v súčasnosti veľmi silný, takže sa snaží prekrútiť moje slová, aby som vyzeral ako nenávistný človek."

Rodák z manchesterskej oblasti sídli v severozápadnom anglickom pobrežnom mestečku Morecambe. "Trávim čas s rodinou, máme bežný život. Neoslavoval som, nezabával som sa. Často si vypínam mobilný telefón. Poskytol som zopár rozhovorov, no snažím sa vyhýbať reflektorom športového sveta. Sústredím sa na rodinu, na ceste je tretie dieťa," prezradil Fury, ako si nažíva po vrcholnom triumfe svojej profesionálnej boxerskej kariéry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies