Ronaldove časté návštevy Maroka znepokojujú Real Madrid

NETKY.SK • 4 December 2015, 17:20 • 2 min
Ronaldove časté návštevy Maroka znepokojujú Real Madrid

MADRID – Podľa správ zo Španielska, začína životný štýl Cristiana Ronalda spôsobovať znepokojenie v kruhoch Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Podľa správ majú vyššie kruhy v Reale Madrid pocit, že Ronaldove návštevy Maroka sú v poslednom období príliš časté a určite nepomáhajú jeho výkonom na futbalovom trávniku.

Ronaldo pravidelne odlieta do Maroka svojím súkromným tryskáčom na návštevu kickboxera Badr Hariho, s ktorým sa nedávno spriatelil. Portugalčan často odlieta o 15.00, teda po skončení tréningu Realu Madrid a vracia sa späť ešte v ten istý deň večer, aby bol nasledujúci deň pripravený na ranný tréning.

Ronaldov súkromný tryskáč Gulfstream G200, za ktorý zaplatil €19 miliónov, sa nachádza na leteckej základni Torrejón de Ardoz. Tá sa nachádza v blízkosti tréningového ihriska Realu Madrid vo Valdebebas.

Ronaldo svoje súkromné lietadlo využíva naplno, keď ním nedávno letel aj do Anglicka na premiéru svojho dokumentárneho filmu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies