Majstrovstvá Slovenska mužov a žien v boxe pod záštitou Tomiho Kida už tento víkend v Galante

NETKY.SK • 2 December 2015, 15:04 • 2 min
Majstrovstvá Slovenska mužov a žien v boxe pod záštitou Tomiho Kida už tento víkend v Galante

GALANTA - Tento víkend sa v Galante uskutočnia Majstrovstvá Slovenska mužov a žien v boxe. Súťaž sa uskutoční v mestskej športovej hale v Galante.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Trojdňový sviatok Slovenského boxu bude zavŕšený veľkolepým galavečerom v nedeľu. Predstaví sa viac ako 70 boxerov z celého Slovenska ktorý budú po losovaní svojich súperov vyradovaný v prvej fáze bojov. Každý zo zápasníkov strávi v ringu 3x3 minúty za predpokladu, že zápas nebude ukončený skôr. Boxovať sa bude v 13tich kategóriách. Pre víťazov sú pripravené hodnotné ceny od partnerov a organizátorov podujatia ako napríklad darčekové poukážky na nákup oblečenia či elektronika.

 

 

„Turnaj pripravujeme už niekoľko mesiacov a som presvedčený že to bude nezabudnuteľný zážitok nie len pre súťažiacich ale aj divákov, ktorí ich prídu povzbudiť,“ povedal organizátor, známy slovenský boxer Tomi KID Kovács. 

 

 

 
Majstrovstvá Slovenska v BOXE 2015

Majstrovstvá Slovenska v Boxe už tento víkend!! :)[p]

Posted by Tomi KID Kovács on Tuesday, December 1, 2015

 

Pre divákov je pripravená špeciálne upravená hala. K bežným miestam na sedenie je pridaná ďalšia kapacitná tribúna ktorá zabezpečí výborný výhľad do boxerského ringu. Novinkou oproti minulým ročníkom je že sa zápasy konajú večer – umožní to použiť špeciálnu svetelnú techniku a udalosti dodá jej vážnosť. Finálové zápasy budú vysielané v televízií. „Teší ma že pozvanie prial aj minister školstva Juraj Draxler ktorý odovzdá niektoré z ocenení,“ povedal Tomi KID Kovács.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies