Omámený futbalový fanúšik sa prebudil na toaletách sedem hodín po zápase

NETKY.SK • 28 November 2015, 14:00 • 2 min
Omámený futbalový fanúšik sa prebudil na toaletách sedem hodín po zápase

BARNSLEY – Polícia v južnom Yorkshire v Anglicku začala vyšetrovanie s cieľom zistiť, či bol mladý fanúšik FC Barnsley úmyselne nadrogovaný počas ich domáceho zápasu.

slovakia

left justify in out

Minulý mesiac bola na Oakwell Stadium privolaná záchranná služba, keď sa mladý fanúšik zobudil na toaletách sedem hodín po skončení zápasu. Polícia začala vyšetrovanie, že mladý muž mohol byť omámený neznámou látkou úmyselne.

Policajný dôstojník Ben Taylor z Barnsley oznámil, že testy u 16-ročného fanúšika preukázali stopy látky, ktorá mohla byť použitá na jeho úmyselné omámenie.

"Tento incident pred mesiacom pritiahol značnú pozornosť médií a zdá sa, že je za tým oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdalo," povedal dôstojník Taylor. "Ak ste boli na inkriminovanom zápase a videli ste niečo, čo by mohlo súvisieť s týmto prípadom, tak prosím kontaktujte políciu. Vaše informácie môžu mať zásadný význam."

Mladík sa prebudil na štadióne 25. októbra 2015 približne o 22.30, keď pôvodne prišiel na domáci zápas Barnsley proti Fleetwood Town (1-0).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies