Izraelci radia Francúzsku: Pochovajte teroristov zabalených do prasacej kože!

NETKY.SK • 28 November 2015, 12:40 • 2 min
Izraelci radia Francúzsku: Pochovajte teroristov zabalených do prasacej kože!

PARÍŽ - Radnice vo Francúzsku odmietajú pochovať telá teroristov. Zákon hovorí o dvoch možnostiach. Buď sa uskutoční pohreb v mieste trvalého bydliska, miesta úmrtia, alebo tam kde vlastní rodina hrobku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Objavili sa preto návrhy, pochovať atentátnikov podľa vzoru Izraelcov. Zabitých moslimov pomažú prasacou krvou, masťou, alebo zabalia do kože.

 

Vo Francúzsku budú určite pochovaní Omar Ismail Mostefai a Samy Amimour, ktorí sa vo Francúzsku narodili a žili. Ostatní útočníci budú pochovaní v Belgicku, pokiaľ rodiny nepožiadajú o pohreb v meste úmrtia.

 

Radnica v Courcouronnes, kde sa Mostefai narodil už oznámila, že ho nepochovajú, pretože nemajú na cintoríne dostatok miesta. Chartres, kde vraj terorista žil neobdržalo žiadnu žiadosť a starosta Drancy tvrdí, že tamojší cintorín nemá moslimskú časť.

 

Na internete sa objavili návrhy teroristov síce pochovať, ale čo najviac ich ponížiť. V Izraeli pochovávajú palestinských útočníkov tak, že ich pomažú prasacou krvou, alebo masťou, alebo zabalia do prasacej kože. 

 

Moslimovia považujú prasa za nečisté zviera. Samovražedný útočníci sa považujú za mučeníkov a veria, že po smrti dostanú veľa výhod, okrem iného aj 72 panien. Izraelci veria, že príchod do raja im zabráni práve kontakt s prasaťom. Preto je pre moslimov pohreb s časťou prasaťa veľmi ponižujúci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies