FOTO Na R1 sa zrazilo sedem áut, dvaja ľudia sa ľahko zranili

NETKY.SK • 26 November 2015, 14:58 • 2 min
FOTO Na R1 sa zrazilo sedem áut, dvaja ľudia sa ľahko zranili

BRATISLAVA/ŽARNOVICA - Dve nehody ochromili dnes ráno dopravu na rýchlostnej ceste R1 medzi Lehôtkou pod Brehmi a Žarnovicou.

slovakia

left justify in out

Zrazilo sa tu sedem áut, cesta bola dve hodiny úplne neprejazdná, ľahko sa zranili dve osoby. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, 53-ročný vodič Octavie z Banskej Bystrice dostal šmyk v zákrute, neovládateľné auto narazilo do zvodidiel na oboch stranách a zostalo stáť v ľavom pruhu. V snahe vyhnúť sa zrážke vodič prichádzajúcej Kia Sorento strhol volant a narazil do stredových zvodidiel a zostal taktiež v ľavom pruhu. Do Octavie vrazila ďalšia Octavia a Citroën C5, ktorý ešte narazil aj do ťahača s návesom. Dvaja zranení skončili v žiarskej nemocnici. Alkohol vodičom nezistili, škody na vozidlách a zvodidlách odhadli na takmer 42 tisíc eur.


Krátko na to sa zrazil 59-ročný Banskobystričan na Octavii so 44-ročným vodičom Jaguára S-Type zo Slovenskej Ľupče. Táto nehoda si nevyžiadala žiadne zranenia, ani v tomto prípade alkohol šoférom nezistili. Škody odhadli na 7 000 eur. Presné okolnosti obidvoch nehôd polícia vyšetruje. Od 06:25 do 08:30 bola cesta uzavretá v oboch pruhoch, ďalšie dve hodiny bola prejazdná v jednom pruhu a od 10:30 cestu úplne sprejazdnili.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies