Režisér Abrams vyzradil, že princezná Leia z Hviezdnych vojen bude mať hodnosť generálky

NETKY.SK • 12 November 2015, 14:28 • 2 min
Režisér Abrams vyzradil, že princezná Leia z Hviezdnych vojen bude mať hodnosť generálky

BRATISLAVA - Princezná Leia z filmovej ságy Hviezdne vojny bude mať v očakávanej siedmej epizóde hodnosť generálky. Prezradil to režisér filmu J. J. Abrams, ktorý tiež povedal, že známu hrdinku v snímke už viac neoslovujú titulom princezná.

slovakia

left justify in out

"Vo filme však bude chvíľka, keď sa jedna z postáv preriekne a nazve ju princeznou," priblížil 49-ročný filmár. Ako Leia sa v novinke opäť predstaví Carrie Fisher. Úlohu Hana Sola si zopakoval Harrison Ford. "Prišlo nám dôležité pre históriu, aby sa spolu s Harrisonom Fordom objavila v spoločných scénach," povedal Abrams. "Viem si len predstaviť, aký prínos tomu dajú. Ja som len fanúšik, ktorý tieto filmy miluje, ale oni nimi žili a žili v nich od roku 1977," vyjadril sa. Ako tiež uviedol, práve príbeh generálky Leie je najvážnejší. "Je pod veľkým tlakom. Je tej veci oddaná. Predstavujem si, že by som sa cítil porazene, unavene a naštvaný," povedal.


Očakávaná siedma epizóda vesmírnej ságy ponesie podtitul Sila sa prebúdza. Do slovenských kín sa dostane 17. decembra. Príbeh novinky by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). V snímke sa okrem spomínaných Fisher a Forda predstavia aj Mark Hamill, Peter Mayhew, John Boyega, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong.
Jeffrey Jacob Abrams bol do prijatia úlohy režiséra filmu Star Wars: Sila sa prebúdza známy vďaka nakrúteniu moderného spracovania sci-fi Star Trek (2009) a jeho pokračovania s názvom Star Trek: Do temnoty (2013). Režíroval aj snímky Mission: Impossible III (2006) a Super 8 (2011), zatiaľ čo pod Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) je podpísaný ako producent. Bol tiež tvorcom seriálu Alias (2001 - 2006) a spolutvorcom Nezvestných (2004 - 2010) a Fringe (2008 - 2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies