Zápas Palestíny a Saudskej Arábie opäť odložili, bude sa hrať na neutrálnej pôde

NETKY.SK • 4 November 2015, 12:28 • 2 min
Zápas Palestíny a Saudskej Arábie opäť odložili, bude sa hrať na neutrálnej pôde

ZÜRICH - Zápas ázijskej časti kvalifikácie futbalových majstrovstiev sveta 2018 medzi Palestínou a Saudskou Arábiou znova odložili. Pôvodne sa mal hrať už 13. októbra v Rammalláhu na Západnom brehu Jordánu, ale Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) rozhodla, že zápas sa uskutoční v susednom Jordánsku.

slovakia

left justify in out

Po proteste Palestínčanov však zmenila verdikt, keďže hostiteľská strana dala plnú garanciu bezpečnosti na usporiadanie stretnutia A-skupiny druhej fázy ázijskej časti kvalifikácie v Ramalláhu, termín bol stanovený na štvrtok 5. novembra. Po utorkových rokovaniach v Palestíne je znova všetko inak. Vládni predstavitelia oznámili, že nemôžu za súčasnej situácie garantovať bezpečnosť účastníkov a divákov novembrových futbalových zápasov. FIFA preto meranie síl so Saudsku Arábiou znova odložila, tentoraz na pondelok 9. novembra, pričom palestínska strana má čo najskôr poskytnúť detaily o neutrálnom mieste konania. Palestínčania nebudú "doma" ani 12. novembra v ďalšom kvalifikačnom súboji s Malajziou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies