Duncan prekonal Stocktona a stanovil rekord NBA

NETKY.SK • 3 November 2015, 09:47 • 2 min
Duncan prekonal Stocktona a stanovil rekord NBA

NEW YORK - Tim Duncan dosiahol v pondelok 954. víťazstvo v drese San Antonia, čím prekonal doterajší rekord basketbalovej NBA v počte úspechov vo farbách jedného tímu. Maximum 953 výhier dosiaľ držal člen Siene slávy John Stockton, ktorý sa činil v rokoch 1984 - 2003 v Utahu.

slovakia

left justify in out

Duncan minulý týždeň odštartoval už svoju devätnástu sezónu v drese Spurs, za ten čas prehral iba 381-krát. Tridsaťdeväročný pivot z Amerických Panenských ostrovov však momentálne presne nevie, aké sú jeho úlohy pod košom. Spôsobil to letný príchod LaMarcusa Aldridgea a skvelé výkony všadebola Kawhia Leonarda. "Stále sa to snažím zistiť. Momentálne si nie som úplne istý," povedal stabilný člen základnej päťky Duncan, ktorý popri "zisťovaní" nastrieľal v pondelok v New Yorku 16 bodov, doskočil desať lôpt a rozdal šesť asistencií. "Ostrohy" vyhrali 94:84.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies