Sluckij trénerom Ruska aj CSKA Moskva až do ME 2016

NETKY.SK • 31 Október 2015, 14:00 • 2 min
Sluckij trénerom Ruska aj CSKA Moskva až do ME 2016

MOSKVA - Futbalový tréner Leonid Sluckij bude až do budúcoročných majstrovstiev Európy, ktoré sa uskutočnia vo Francúzsku, sedieť na dvoch stoličkách.

slovakia

left justify in out

Okrem ruskej reprezentácie bude naďalej pracovať aj vo svojom klubovom pôsobisku CSKA Moskva. Predstavitelia Ruského futbalového zväzu (RFS) sa na tom dohodli s vedením "armejcov".


"RFS vyslovuje veľkú vďaku klubu CSKA Moskva za pozitívy postoj pri riešení kľúčovej otázky týkajúcej sa obsadenia postu trénera ruského národného mužstva," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) vyhlásenie RFS. "Po ME 2016 sa budeme rozprávať o tom, kto bude trénerom nášho tímu na domácich majstrovstvách sveta v roku 2018," skonštatoval prezident strešnej organizácie ruského futbalu Vitalij Mutko.


Ako je známe, 44-ročný rodák z Volgogradu Sluckij začiatkom augusta prevzal taktovku pri národnom tíme po odvolanom Talianovi Fabiovi Capellovi. "Zborná" nedosahovala očakávané výsledky, pričom pred septembrovými duelmi eliminácie ME 2016 figurovala na treťom mieste tabuľky G-skupiny so štvorbodovým mankom na vtedy druhé Švédsko (12 b). Rusi však pod jeho vedením zvládli jesenné duely kvalifikácie na jednotku, triumfovali vo všetkých štyroch stretnutiach pri skóre 12:1 a postúpili na kontinentálny šampionát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies