Coffey je nadšený novým predĺžením v NHL, pripomína mu to 500 míľ Indianapolis

NETKY.SK • 30 Október 2015, 11:07 • 2 min
Coffey je nadšený novým predĺžením v NHL, pripomína mu to 500 míľ Indianapolis

EDMONTON - Päťminútové predĺženie len s troma korčuliarmi na oboch stranách, čo je novinka v hokejovej NHL od tejto sezóny, nadchlo aj bývalého vynikajúceho obrancu Paula Coffeyho. Nový koncept utvoril viac priestoru na ľade pre ofenzívnejších hráčov a prináša rozhodnutia ešte pred samostatnými nájazdmi. Hra sa rýchlo prelieva z jednej strany na druhú.

slovakia

left justify in out

"Je to úžasné. Myslím si, že samostatné nájazdy to kazia. Viem, že sa snažia hľadať spôsoby, ako rozhodnúť zápas. Predĺženie troch proti trom je skvelé. Hneď, ako sa začne, pripomína to 500 míľ Indianapolis," citoval server sportsnet.ca jedného z najlepších korčuliarov-bekov v hokejovej histórii, ktorý v 1409 zápasoch základnej časti pozbieral až 1531 bodov. "Za mojich čias by takéto predĺženie bola zábava. Vtedy v Edmontone sme sa zišli takí dobrí korčuliari, že ani hra štyroch proti štyrom neprichádzala do úvahy. Pri každom vylúčení súpera bol z toho náš gól," dodal niekdajší ofenzívny kanadský zadák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies