Brašeň predĺžil zmluvu s DAC do leta 2017

NETKY.SK • 29 Október 2015, 13:27 • 2 min
Brašeň predĺžil zmluvu s DAC do leta 2017

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenský futbalista Jakub Brašeň predĺžil vo štvrtok zmluvu s fortunaligovým klubom DAC Dunajská Streda do konca sezóny 2016/2017. Informoval o tom DAC na oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný univerzálny hráč mal pôvodný kontrakt platný do záveru aktuálnej jesennej časti. Brašeň prestúpil do DAC pred štartom jarnej časti sezóny 2013/2014. Odvtedy vynechal len dve ligové stretnutia a momentálne má bilanciu 59 zápasov - 5 gólov. V najvyššej slovenskej súťaži nastúpil spolu na 181 zápasov (strelil v nich 14 gólov) a z hráčov aktuálneho kádra DAC má nielen najviac štartov v žlto-modrom drese, ale je aj celkovým rekordérom v počte ligových stretnutí.

 

Pôvodná zmluva rodáka z Banskej Bystrice platila do konca tohto kalendárneho roka. V prítomnosti jeho manažéra Erika Neuschla vo štvrtok podpísal jej predĺženie o ďalší rok a pol, do 30. júna 2017.

 

"Iniciatíva prišla od klubu, my sme si to prešli s manažérom a nakoniec sme sa dohodli k spokojnosti oboch strán. Som veľmi rád, že tu zostávam," komentoval podpis novej zmluvy hráč s číslom 21. Nová zmluva znamená aj vylepšené podmienky, ale to nebol hlavný dôvod prečo z viacerých ponúk prikývol na tú od DAC. "Klub ide dopredu, posúvame sa z roka na rok, krok za krokom. Verím, že to bude postupne ešte lepšie a zažijem tu ešte nejaké úspechy. Dlho som nemusel zvažovať, cítim sa tu výborne. Odísť som nechcel, mesto aj klub mi prirástli k srdcu, fanúšikovia sú super, takže som nemal dôvod rozmýšľať," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies