VIDEO Obranca Valenciennes nezvládol vylúčenie a pustil sa do vlastných spoluhráčov

NETKY.SK • 27 Október 2015, 14:00 • 2 min
VIDEO Obranca Valenciennes nezvládol vylúčenie a pustil sa do vlastných spoluhráčov

BREST – Obranca Valenciennes Saliou Ciss sa v zápase francúzskej Ligue 2 na pôde Brestu predviedol tým najhorším možným spôsobom, keď sa po vylúčení pustil do šarvátky s vlastnými spoluhráčmi.

slovakia

left justify in out

Tím Valenciennes v piatok cestoval na zápas druhej najvyššej súťaže na štadión Brestu s cieľom naplno bodovať, keďže nevyhrali už štyri zápasy v rade. Po 11 kolách im patrila až 15. priečka a od pásma zostupu ich delil iba štyri body.

Zápas nezačal dobre pre obrancu hostí Salioua Cissa, ktorý uvidel žltú kartu už po štyroch minútach hry. V 74. minúte si vyslúžil druhú žltú kartu a následne aj červenú za zákrok na Williama Seau.

Následný tok udalostí sa však dá už len ťažko vysvetliť, keď Cissovi praskli nervy a na trávniku sa začalo inferno. Hneď po zákroku sa držal za nohu a predstieral, že je zranený. Na trávnik pribehli zdravotníci a naložili ho na nosidlá, keď mu rozhodca ukázal červenú kartu. Tá na Cissa zapôsobila ako živá voda, keď zrazu vyskočil z nosidiel bez známok akéhokoľvek zranenia, prevrátil ich na dve zdravotníčky a odstrkoval od seba protihráčov. Napokon sa pustil do šarvátky s vlastnými spoluhráčmi až ho nakoniec do tunela odviedol kapitán tímu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies