NHL: Montreal už iba jeden triumf od vyrovnania rekordu

NETKY.SK • 26 Október 2015, 15:01 • 2 min
NHL: Montreal už iba jeden triumf od vyrovnania rekordu

MONTREAL - Už iba jedno víťazstvo delí hokejistov tímu Montreal Canadiens od vyrovnania rekordu zámorskej NHL v počte víťazstiev v úvode sezóny. Habs v aktuálnom ročníku ešte nestratili ani bod, keď zatiaľ zvládli všetkých deväť duelov. Naposledy v sobotu uspeli pred vlastnými fanúšikmi proti Torontu 5:3, všetky doterajšie víťazstvá dosiahli v riadnom hracom čase.

slovakia

left justify in out

Najlepší úvod sezóny mali v minulosti Toronto a Buffalo, obe mužstvá si pripísali po desať víťazstiev, nie vždy sa im to však podarilo po šesťdesiatich minútach. Maple Leafs to dokázali v sezóne 1993/1994 a Sabres o trinásť rokov neskôr. Práve títo dvaja súperi priblížili Montreal k rekordu, keďže Sabres prehrali s Canadiens v piatok a Maple Leafs v sobotu. Habs tieto dve prekážky zvládli a v utorok môžu vyrovnať maximum v súboji na ľade Vancouveru. V prípade úspechu ich vo štvrtok čaká Edmonton, u Oilers potom môžu stanoviť nový rekord.

 

Veľký podiel na úspešnej sérii Canadiens má brankár Carey Price, ktorý doteraz v deviatich dueloch inkasoval iba 12 gólov. "Všetci o tom hovoria už nejaký čas, no náš tím sa vždy sústredí iba na nasledujúci zápas. Pripravujeme sa len na najbližšieho súpera, aby sme na ľade odviedli maximum," poznamenal obranca Montrealu P. K. Subban pre oficiálny web NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies