Greššák predĺžil zmluvu s Trnavou

NETKY.SK • 23 Október 2015, 14:57 • 2 min
Greššák predĺžil zmluvu s Trnavou

TRNAVA - Slovenský futbalový obranca Lukáš Greššák podpísal s vedením Trnavy nový kontrakt do 30. júna 2018.

slovakia

left justify in out

"Napĺňame stanovenú filozofiu, teda predlžovanie zmlúv s hráčmi, ktorí sú pre nás zaujímaví a perspektívni. Greššák je jedným z nich. Dokázal, že patrí do Spartaka a môžeme s ním počítať. Predĺženie kontraktu má svoje opodstatnenie," uviedol na webe Trnavy generálny manažér Viktor Blažek.

 

Dvadsaťšesťročný stopér prišiel do tímu "andelov" v auguste 2014 z Ružomberka. "Rozhovory sme začali pred dvoma alebo troma týždňami. Som rád, že sme to spečatili podpisom napriek zraneniu. Psychicky mi to pomohlo a rýchlejšie som sa dostal do tréningu. Teší ma, že môžem byť v Spartaku o dva roky dlhšie," povedal ďalej Greššák.

 

Rodák z Trstenej v piatok nezasiahne do domáceho zápasu proti Ružomberku v rámci 14. kola najvyššej súťaže. "Už sa pripravujem s tímom. Ak bude všetko v poriadku, budúci týždeň by som sa mohol objaviť v nominácii," dodal Greššák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies