Na udeľovaní MTV Europe Music Awards vystúpi aj Justin Bieber

NETKY.SK • 22 Október 2015, 15:24 • 2 min
Na udeľovaní MTV Europe Music Awards vystúpi aj Justin Bieber

BRATISLAVA - Na tohtoročnom odovzdávaní MTV Europe Music Awards, ktoré sa uskutoční v nedeľu 25. októbra v talianskom Miláne, vystúpi aj kanadský spevák Justin Bieber.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný interpret, ktorý môže získať až šesť cien, sa tak pridal k už skôr potvrdeným vystupujúcim, ako sú napríklad Pharrell Williams, Ed Sheeran s Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, Macklemore & Ryan Lewis či Andrea Bocelli. Spomínaný Sheeran bude okrem toho spolu s Ruby Rose podujatie aj moderovať.


Najviac ocenení môže získať americká speváčka Taylor Swift, ktorá má na konte rekordných deväť nominácií. Tri z nich dostala za skladbu Bad Blood s hosťujúcim Kendrickom Lamarom, ktorá môže triumfovať v kategóriách Najlepšia pieseň, Najlepšia spolupráca a Najlepší videoklip. Okrem toho je nominovaná aj v kategóriách Najlepšia interpretka, Najlepší koncertný interpret, Najlepší popový interpret, Najaktívnejšia fanúšikovská základňa, Najlepší look a Najlepší interpret z USA. Moderátormi ceremoniálu budú anglický spevák Ed Sheeran a austrálska modelka a herečka Ruby Rose.


Dvadsaťjedenročný Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). V novembri plánuje vydať nový album Purpose. Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend a What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies