Korben Dallas vydávajú album Kam ideme

NETKY.SK • 21 Október 2015, 15:26 • 2 min
Korben Dallas vydávajú album Kam ideme

BRATISLAVA - Slovenská kapela Korben Dallas vydá vo štvrtok album Kam ideme.

slovakia

left justify in out

Novinka obsahuje desať piesní, ktoré formácia nahrala spolu so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Okrem piesní z predchádzajúcich albumov sa môžu fanúšikovia a fanúšičky tešiť aj na dve nové skladby - Kam ideme a dueto s Anetou Langerovou Sen. Autorom aranžmánov je Slavo Solovic. O produkciu sa postaral Petr Ostrouchov, zvukovým majstrom je Milan Cimfe. Booklet a obal nahrávky obsahujú grafiky slovenského výtvarníka Rudolfa Filu, ktorý bol starým otcom basgitaristu kapely Lukáša Filu. Skupina takisto vo štvrtok v Bratislave odštartuje turné s českou formáciou Zrní. Muzikanti sa do 31. októbra predstavia aj v Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach.


Kapela Korben Dallas vznikla v roku 2010. Ich prvý album Pekné cesty (2011), ktorý vznikol ako záznam koncertu, nominovali na Radio_Head Award v kategórii Album roka - cena kritikov. Juraj Benetin (spev, gitara), Ozo Guttler (bicie) a Lukáš Fila (basgitara) si počas vlaňajšieho udeľovania Radio_Head Awards prevzali tri sošky a to v kategóriách - Koncertná kapela/interpret roka, Album roka (Karnevalová vrana, 2013) a Singel roka (Otec). Zo zatiaľ poslednej štúdiovky Banská Bystrica (2014) pochádza napríklad aj dueto s Janou Kirschner Spolu.


Tracklist albumu Kam ideme:
01 Sen
02 Kamene
03 Trofeje
04 Kam ideme
05 Tváre
06 Pokušenia
07 Otec
08 Zlatý jeleň
09 Bolo nebolo
10 Za sklom


Termíny koncertov:
22. októbra - Bratislava, Majestic Music Club (MMC)
23. októbra - Žilina, Nová synagóga
24. októbra - Banská Bystrica, Urban Spot
30. októbra - Prešov, KD Solivar
31. októbra - Košice, Tabačka Kulturfabrik
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies