Bývalá hviezda NBA Lamar Odom užil pred kolapsom kokaín

NETKY.SK • 16 Október 2015, 15:30 • 2 min
Bývalá hviezda NBA Lamar Odom užil pred kolapsom kokaín

LAS VEGAS – Zamestnanec nevestinca v Nevade, kde našli Lamara Odoma v bezvedomí, povedal záchrannej službe, že bývalá hviezda NBA užila kokaín. Bývalý hráč LA Lakers sa momentálne zotavuje v nemocnici a je pripojený k prístrojom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Odom, ktorý si v roku 2009 vzal hviezdu televíznej reality show Khloe Kardashian, dlhé roky bojoval so závislosťou. Zamestnanec nevestinca Love Ranch povedal dispečerom na linke 911, že Odom už niekoľko dní užíval kokaín a prípravky na podporu sexuálnej zdatnosti.

Šerif Nye County Sharon Wehrly uviedol, že pracovník legálneho nevestinca oznámil, že našli Lamara Odoma v bezvedomí a z nosa a úst mu tiekla krv. Nevada úrady vzali bývalej hviezde vzorku krvi, aby zistili, či neužil aj nejaké iné látky alebo lieky.

Americké médiá priniesli správy, že aj keď Khloe Kardashian požiadala o rozvod ešte v roku 2013 a stále to nie je právoplatne ukončené, tak práve ona rozhoduje o jeho zdravotnej starostlivosti.

Odom triumfoval v NBA s Lakers v rokoch 2009 a 2010. V roku 2011 bol menovaný Šiestym mužom roka NBA. Naposledy obliekal dres LA Clippers, kde v roku 2013 ukončil kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies