Na exhibícii Schmiedlová, Kvitová i Wilander či Cash

NETKY.SK • 16 Október 2015, 11:11 • 2 min
Na exhibícii Schmiedlová, Kvitová i Wilander či Cash

BRATISLAVA - Domácou aktérkou 8. ročníka tenisovej exhibície Tennis Champions 1. decembra 2015 v Bratislave bude aktuálna slovenská ženská jednotka Karolína Schmiedlová.

slovakia

left justify in out

Okrem 21-ročnej Košičanky príde zabaviť divákov česká dvojnásobná wimbledonská víťazka Petra Kvitová. "Bude to moja prvá exhibícia, nikdy som nič také nezažila. Čaká ma veľký zážitok a verím, že aj všetkých, ktorí na túto akciu prídu. Kvitová je výborná hráčka a na duel proti nej sa veľmi teším. K exhibícii patria aj mikrofóny, ale nadávky odo mňa asi nebude počuť. Je to medzisezónna záležitosť, predtým si asi pôjdem niekde zahrať. Ale špeciálna príprava nebude, ešte sa o tom porozprávam s trénerom,“ uviedla v piatok mladá Slovenka.


Spomedzi niekdajších hviezd potvrdili účasť Mats Wilander, Mansour Bahrami, Pat Cash a Yannick Noah. Švéd Wilander získal sedem grandslamových titulov a celkovo vyhral 33 turnajov. Francúz Yannick Noah je víťazom Roland Garros z roku 1983. "Ešte sme ho tu nemali a je to veľký šoumen. Teším sa na neho," prezradil za organizátorov Roman Šmotlák. Austrálčan Cash v minulosti triumfoval na Wimbledone (1987) a iránsky rodák Mansour Bahrami síce nevyhral žiadny grandslam, ale dlhodobo patrí medzi najväčších tenisových zabávačov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies