Zemeckis: Do konca môjho života pokračovanie Návratu do budúcnosti nevznikne

NETKY.SK • 15 Október 2015, 23:17 • 2 min
Zemeckis: Do konca môjho života pokračovanie Návratu do budúcnosti nevznikne

BERLÍN - Americký filmár Robert Zemeckis, s ktorého menom sa spája medzičasom kultová trilógia Návrat do budúcnosti z rokov 1985-1990, nechce ani počuť o jej pokračovaní alebo novom spracovaní.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z interview, ktoré režisér poskytol v nemeckej metropole Berlín.

 

Zemeckis dal jasne najavo, že pokračovanie Návratu do budúcnosti prichádza do úvahy iba po jeho smrti, ak s tým budú súhlasiť jeho dedičia.

 

O samotnej trilógii sa v týchto dňoch hovorí viac ako dosť v súvislosti s blížiacim sa 21. októbrom 2015, keď sa hlavní hrdinovia v podaní Michaela J. Foxa a Christophera Lloyda presunuli do budúcnosti.

 

Práve na tento deň je naplánovaná severoamerická premiéra dokumentu Back in Time, ktorej tvorcovia sa zamerali na okolnosti vedúce ku kultovému štatútu trilógie, pričom prirodzene neobišli ani názory hercov, členov štábu a fanúšikov.

 

Snímku nakrútil Jason Aron okrem iného za participácie výkonného producenta trilógie Stevena Spielberga, režiséra a scenáristu Roberta Zemeckisa, viacerých hercov, ako aj autora filmovej hudby Alana Silvestriho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies