Ďalší pochod proti islamizácii na Slovensku: Tentoraz v Košiciach

NETKY.SK • 14 Október 2015, 15:28 • 2 min
Ďalší pochod proti islamizácii na Slovensku: Tentoraz v Košiciach

KOŠICE – Túto sobotu (17. októbra) o 15:00 sa má v Košiciach uskutočniť pochod proti islamizácii Slovenska.

slovakia

left justify in out

Na oficiálnej stránke celej akcie na Facebooku svoju účasť potvrdilo už viac ako 1200 ľudí. Pochod organizuje hnutie z názvom Alternatívna cesta.

 

 

“Masový prílev afrických imigrantov pokračuje a ohrozuje Slovensko. Neschopní a skorumpovaní hlupáci z Bruselu a Europarlamentu svojou nečinnosťou naďalej ničia budúcnosť a prosperitu európskych národov,“ píše sa v popise celej akcie, ktorá sa bude konať 17. 10. 2015 v Košiciach na Staničnom námestí (pred Hlavnou železničnou stanicou Košice) o 15:00 hod, odkiaľ sa dav presunie pred Dolnú Bránu.

 

„Organizátori protestu sú zoskupením nespokojných ľudí, ktorí aj keď nemajú jednotné politické názory, spája ich úsilie chrániť budúcnosť a prosperitu európskej civilizácie. Nechceme sa len nečinne prizerať, ako skorumpovaní a neschopní politici ničia našu vlasť. Na našej protestnej akcii sú vítaní všetci nespokojní Slováci a Európania bez rozdielu, pričom môžu vystúpiť aj s príhovorom. Protest je nadstranícky, no organizátori odmietajú účasť všetkých politikov, ktorí sa po roku 1989 podieľali na likvidácii a okrádaní slovenského národa,“ píše sa k pochodu.

 

Naposledy sa podobná akcia konala 12. septembra v Bratislave a v Malackách. Najväčší rozruch však spôsobil bratislavský protest, ktorý sa konal 20. Júna počas ktorého narušili demonštranti svetové cyklistické preteky World City Downhill Tour.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies