BRATISLAVA – Šalát = delikatesa. Vynikajúce ako príloha, ale aj ako hlavné jedlo.
Suroviny pre 4 osoby:
8 vajíčok, 1 brokolicu, 300 ml bieleho jogurtu, soľ, 2 PL horčice, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava receptu:
1. Brokolicu rozoberieme na malé ružičky a sparíme.
2. Vložíme do misky, pridáme na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka, soľ, mleté korenie, pokvapkáme olejom. Jogurt zmiešame s horčicou a zalejeme pripravenú brokolicu s vajíčkami.
3. Premiešame, prípadne dochutíme a necháme odstáť v chlade. Podávame s čerstvou bagetou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies