Cyperskí futbalisti s nečakanou šancou na baráž

NETKY.SK • 13 Október 2015, 11:46 • 2 min
Cyperskí futbalisti s nečakanou šancou na baráž

NIKÓZIA - Cyperská futbalová reprezentácia má pred utorňajším vyvrcholením bojov v B-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska stále reálnu šancu na postup.

slovakia

left justify in out

Tím z Afroditinho ostrova už síce nemôže skončiť na niektorej z prvých dvoch priečok, neobsadená je však stále tretia pozícia zaručujúca účasť v novembrovej baráži.

 

Cyprus skončí tretí iba v prípade, ak doma zdolá Bosnu a Hercegovinu a súčasne Izrael nezvíťazí v Belgicku. Cyperské plány nemusia byť nereálne, keďže ich národný tím na začiatku eliminácie šokujúco zvíťazil na bosnianskej pôde 2:1. "V prvom zápase sme ich prekvapili. Súper má nebezpečných hráčov s dostatkom skúseností. Musíme do toho dať všetko, inak sa šťastie neprikloní na našu stranu," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová cyperského trénera Charalamposa Christodulua.

 

"To, čo sme doteraz dosiahli, je veľmi dôležité. Verím v Pannu Máriu, Boha a všetkých na nebi, že nám v poslednom zápase pomôžu. Bez nich sa totiž nedostaneme ďalej. Dúfam, že nás naši fanúšikovia potlačia dopredu," vyhlásil brankár Antonis Giorgallides.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies