Pacquiao na 80-90 percent uzdravený, do ringu sa chce vrátiť v marci

NETKY.SK • 13 Október 2015, 09:19 • 2 min
Pacquiao na 80-90 percent uzdravený, do ringu sa chce vrátiť v marci

NEW YORK - Manny Pacquiao je pripravený vrátiť sa do ringu budúci rok v marci. Slávny filipínsky boxer to vyhlásil v pondelok počas preberania ceny v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Pacquiao sa zotavuje po májovej operácii, pri ktorej mi zreparovali roztrhnutú rotátorovú manžetu v pravom ramene. Zranenie údajne utrpel ešte pred ostrosledovaným "súbojom storočia" v Las Vegas s Američanom Floydom Mayweatherom jr. Odvetný súboj o titul majstra sveta vo welterovej váhe by chcel absolvovať budúci rok. "Moje rameno je na 80 až 90 percent zahojené a verím, že v novembri budem môcť začať s tréningom, aby som sa budúci rok mohol opäť postaviť do súťažného ringu," vyslovil sa pre New York Daily News Pacquiao, ktorému v utorok udelila cenu nezisková organizácia Asia Society. Pacquiao si želá odvetu, no Mayweather medzičasom oznámil ukončenie profesionálnej kariéry. Ako jeho potenciálny súper sa tak javí Amir Khan.

 

Filipínčan išiel pod skalpel štyri dni po májovom súboji. Pacquiao podľa zámorských médií vedel o svojom zranení už pred duelom a snažil sa ho utajiť. Podľa slov jeho promotéra o Pacquiaovych problémoch s ramenom vedeli predstavitelia Americkej antidopingovej agentúry, ktorí pästiarovi dovolili užiť protizápalový prípravok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies