Automobilka Aston Martin pripravuje prepúšťanie

NETKY.SK • 8 Október 2015, 14:12 • 2 min
Automobilka Aston Martin pripravuje prepúšťanie

LONDÝN - Britská automobilka Aston Martin pripravuje "významné“ prepúšťanie.

slovakia

left justify in out

Tento plán je súčasťou reštrukturalizácie spoločnosti, ktorá zahŕňa rozšírenie na trhy s elektrickými vozidlami a do segmentu SUV. Šéf spoločnosti Andy Palmer, ktorý na svoj post nastúpil pred rokom, sa pokúša spôsobiť obrat v podnikaní stratovej spoločnosti. Aktuálne dostupné sú výsledky spoločnosti za rok 2013. Vtedy spoločnosť zaznamenala stratu pred zdanením vo výške 25,4 mil. britských libier (GBP). Vtedajší finančný riaditeľ nepredpokladal, že sa firma vráti k ziskovosti skôr ako po roku 2016.


"Uskutočníme čisté zníženie celkového počtu zamestnancov,“ povedal vo štvrtok hovorca spoločnosti s tým, že škrty by mohli byť "významné“. Konkrétne údaje neposkytol. Prepúšťanie by sa malo dotknúť pracovníkov na administratívnych pozíciách. Na začiatku roka mala automobilka Aston Martin približne 2 100 zamestnancov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies