Hamšíkov stav sa zlepšuje, na piatkovom zápase roka chce byť prítomný

NETKY.SK • 8 Október 2015, 12:18 • 2 min
Hamšíkov stav sa zlepšuje, na piatkovom zápase roka chce byť prítomný

BRATISLAVA - Marek Hamšík sa už cíti lepšie a verí, že v piatok bude k dispozícii trénerovi slovenskej futbalovej reprezentácie Jánovi Kozákovi na "zápas roka" kvalifikačnej C-skupiny proti Bielorusku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný stredopoliar nedohral nedeľňajší duel talianskej ligy proti AC Miláno, ktorý sa skončil štvorgólovým víťazstvom jeho SSC Neapol. Hamšíka dvakrát nepríjemne fauloval Riccardo Montolivo a poranil ho v oblasti achilovky. "Stále sa cítim lepšie. Zdravotnícky tím národného tímu robí maximum, aby som sa dal dokopy. Verím, že v piatok budem môcť nastúpiť," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Hamšík v stredu absolvoval liečebnú procedúru na trnavskom štadióne.

 

"Každý vie, o čo nám pôjde v piatok. Chceme urobiť maximum pre víťazstvo nad Bieloruskom. Radi by sme si zabezpečili postup na majstrovstvá Európy už v Žiline. Bielorusi majú kvalitný tím, no my máme svoju silu a aj pomocou slovenských fanúšikov chceme získať tri body," dodal. Slovenskí futbalisti môžu v prípade víťazstva definitívne spečatiť premiérový postup na finálový turnaj EURO 2016. Ak by neuspeli, ďalšiu šancu majú v pondelok v Luxembursku. Teoreticky môžu postúpiť, aj keď v posledných súbojoch nebudú bodovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies