Biaggi čelí obvineniu z daňových únikov, štát mal obrať o 18 mil.eur

NETKY.SK • 7 Október 2015, 17:12 • 2 min
Biaggi čelí obvineniu z daňových únikov, štát mal obrať o 18 mil.eur

RÍM - Bývalý elitný motocyklový pretekár Max Biaggi údajne dlhuje štátu na daniach takmer 18 miliónov eur. Súd s 44-ročným Talianom sa začne v Ríme v septembri.

slovakia

left justify in out

Biaggi čelí obvineniu, že podvodným spôsobom využil svoje trvalé bydlisko v Monte Carle, aby zredukoval svoje daňové záväzky v Taliansku pred rokom 2012. "Nijako som sa nevyhol daňovej povinnosti. Je to skutočnosť známa už niekoľko rokov a prekvapuje ma, že ju teraz opäť niekto vytiahol," citovala agentúra Reuters Biaggiho, ktorého zbavili podobných obvinení z daňových únikov v roku 2013.

 

Biaggi počas svojej kariéry získal štyri tituly v šampionáte cestných motocyklov v triede do 250 cm3, ďalšie dva pridal "šialený Max" v šampionáte superbikeov. Legendárnymi sa stali najmä jeho súboje s krajanom Valentinom Rossim v kráľovskej kubatúre. Pretekársku kariéru ukončil v roku 2012.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies