Sivakov: Ukrajinci ma požiadali, aby sme obrali SR o body

NETKY.SK • 7 Október 2015, 13:42 • 2 min
Sivakov: Ukrajinci ma požiadali, aby sme obrali SR o body

MINSK - Obranca bieloruskej futbalovej reprezentácie Michail Sivakov priznal, že ho v jeho ukrajinskom klube Zaria Luhansk pred odchodom na zraz národného mužstva požiadali, aby spolu s krajanmi získali v kvalifikačnom zápase o postup na ME 2016 proti Slovensku (piatok 9. októbra o 20.45 h v Žiline) nejaké body.

slovakia

left justify in out

"Slovensko má veľkú motiváciu. Má skvelý tím, veľký výber hráčov, ale aj my musíme ukázať svoje prednosti. Slováci sú na druhom mieste v skupine, o tri body pred tretími Ukrajincami. Mimochodom, keď som odchádzal za reprezentačnými povinnosťami, všetci v Zarii ma požiadali, aby sme v Žiline zvíťazili a pomohli im," cituje slová 27-ročného zadáka portál football.by.

 

"Musíme sa vyrovnať so situáciou, v ktorej sme. Chýba nám veľa dôležitých hráčov. Musia však zabrať tí, ktorí ešte zostali. Zraneným spoluhráčom želám, aby sa rýchlo zotavili," dotkol sa Sivakov aj zdravotných problémov v bieloruskom tíme, ktorý bude musieť oželieť služby Sergeja Kornilenka, Timofeja Kalačova, Romana Begunova či Igora Šitova.

 

"Nechcem, aby to vyznelo gýčovito, ale hráme za našu vlasť a chceme potešiť všetkých fanúšikov u nás doma," dodal na záver bronzový medailista z ME do 21 rokov v roku 2011.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies