Hamšík s Kuckom trénovali v utorok popoludní individuálne

NETKY.SK • 7 Október 2015, 07:14 • 2 min
Hamšík s Kuckom trénovali v utorok popoludní individuálne

SENEC - Slovenskí futbaloví reprezentanti v utorok v Senci pred kvalifikačným dvojzápasom proti Bielorusom (v piatok 9. októbra 2015 o 20.45 h v Žiline) a Luxemburčanom (v pondelok 12. 10. v rovnakom čase v Luxemburgu) trénovali v dvoch skupinách.

slovakia

left justify in out

V jednej figurovalo okteto hráčov, ktoré ešte v nedeľu malo klubové povinnosti. Súčasťou tejto partie boli tiež legionári z najvyššej talianskej súťaže Serie A Marek Hamšík (SSC Neapol) a Juraj Kucka (AC Miláno). "Zaberali individuálne s ďalšími šiestimi chalanmi, čo hrali v nedeľu. V utorok sme ich rozdelili na dve skupiny, od stredy už budú trénovať spoločne. Všetkých ladíme, aby boli nachystaní na piatok," informoval agentúru SITA po utorkovej podvečernej fáze asistent hlavného trénera národného tímu SR Jána Kozáka Štefan Tarkovič.


Po stretnutí AC Miláno - SSC Neapol visel otáznik predovšetkým nad zdravotným stavom 28-ročného stredopoliara Hamšíka. "Obidvaja si zo vzájomného duelu priniesli nejaké šrámy, ale zatiaľ to vyzerá, že všetko bude v poriadku a proti Bielorusku budú môcť nastúpiť. Iné problémy nepribudli," dodal pre agentúru SITA Tarkovič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies