Selfie zmäteného Ronaldinha krátko po nehode

NETKY.SK • 5 Október 2015, 18:48 • 2 min
Selfie zmäteného Ronaldinha krátko po nehode

RIO DE JANEIRO – Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho nezažíva práve najlepšie týždne svojho života a tieto zábery to len potvrdzujú...

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná bývalá hviezda Barcelony ukončila svoje krátke pôsobenie v brazílskom tíme Fluminense, kde sa mu v deviatich zápasoch nepodarilo streliť ani jediný gól a klub s ním rozviazal zmluvu. Aby smoly nebolo málo, tak ešte aj auto zaparkoval priamo v priekope.

Istý futbalový fanúšik však využil túto chvíľu a išiel si za svojím šťastím. Výsledkom je táto trochu trápna, ale aj brilantná selfie s legendárnym futbalistom. Zmätený Ronaldinho vzhľadom k tomu, čo sa práve stalo, však ochotne zapózoval fotografovi a odfotil sa so svojím fanúšikom.

Nakoniec sa však futbalista otriasol z nepríjemnej udalosti a ešte raz sa ochotne odfotil, tentokrát však už s klasickým úsmevom na tvári.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies