Klaudia Farkašová zverejnila VIDEOklip k piesni Ask For More

NETKY.SK • 5 Október 2015, 12:58 • 2 min
Klaudia Farkašová zverejnila VIDEOklip k piesni Ask For More

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Klaudia Farkašová zverejnila v nedeľu prostredníctvom YouTube videoklip k novému singlu Ask For More.

slovakia

left justify in out

Pieseň, ktorú nahrala v štúdiu len krátko pred vznikom klipu, po hudobnej stránke zastrešil český producent Creame. Text pochádza z pera Iva Biča zo skupiny Peter Bič Project a o jej finálny zvuk sa postaral Marek Šurina. Scenár a réžiu videoklipu si vzal pod palec Miroslav Čimo, za kamerou stál Dušan Krajčovič.

 

 

Nový singel hovorí o sebavedomej žene, ktorá sa rozhoduje o svojom živote bez ohľadu na to, čo od nej očakávajú muži. „Je to o žene, ktorá vysvetľuje, že ona nie je ako ostatné, ona nezavolá späť, keď muž chce a berie si to, čo sama chce. Vždy sme predsa tvrdili, že nás muži nemajú škatuľkovať a že všetko robíme podľa toho, ako to cítime,“ priblížila speváčka, ktorá začala nedávno pôsobiť pod pseudonymom Claudia Love.

 

Nové umelecké meno jej vymyslel manažér Miroslav Čimo. „Claudií je milión, a keď mám dať nejaký prívlastok tej našej, tak určite Love. Pre to, aký je človek. Vždy vidí na ľuďoch iba to dobré a je pripravená sa rozdať. Je plná lásky a celý svet vidí ružovo. Proste Claudia Love,“ vysvetlil Čimo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies