VIDEO Peter Pucher odohral tisíci zápas, dres mu odovzdal Cíger

NETKY.SK • 28 September 2015, 09:47 • 2 min
VIDEO Peter Pucher odohral tisíci zápas, dres mu odovzdal Cíger

ZNOJMO - Jubilejný tisíci zápas základnej časti v najvyšších súťažiach odohral slovenský hokejový veterán v službách Znojma Peter Pucher. Pred úvodným buly proti Grazu mu postojačky aplaudovalo 2500 divákov, keď mu dres s vyobrazenou tisíckou odovzdával nový tréner slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger.

slovakia

left justify in out

"Bol to nádherný pocit. Priznám sa, že trošku som bol aj rozklepaný. Som veľmi rád, že došiel Zdeno. Bol to pre mňa veľký hráč aj stále bude. Je to veľká osobnosť. Veľmi si to vážim a chcem sa mu poďakovať, že si urobil čas a prišiel," uviedol na oficiálnej internetovej stránke "orlov" skúsený 41-ročný stredný útočník (nar. 12. augusta 1974), ktorý patrí medzi lídrov Znojma v nadnárodnej súťaži pod rakúskou kuratelou EBEL.

 

Prešovský rodák hral počas kariéry okrem miestneho HK Dragon aj za Košice, Pardubice, Kometu Brno a Zvolen. V Znojme však pôsobí najdlhšie a do hokejového dôchodku sa ešte nezberá. "Pokiaľ budem zdravý, moja hra bude vyzerať k 'svetu' a budem prospešný pre mančaft, posnažím sa hrať čo najdlhšie," podotkol Peter Pucher, ktorý svoj tisíci zápas ozdobil jednou asistenciou.

 

Vicemajster sveta z Petrohradu 2000 má na konte 144 zápasov v slovenskej reprezentácii a 23 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies