Tréner Chelsea Mourinho opäť slovne zaútočil na Wengera

NETKY.SK • 25 September 2015, 17:35 • 2 min
Tréner Chelsea Mourinho opäť slovne zaútočil na Wengera

LONDÝN - Dlhotrvajúci spor Joseho Mourinha a Arsena Wengera pokračoval v piatok vyjadreniami kouča Chelsea Londýn, podľa ktorého je v anglickej futbalovej lige iba jeden tréner, na ktorého sa vzťahujú výnimky z pravidiel.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že v tejto krajine nie je iba jediný tréner pod tlakom. Steve McClaren je pod tlakom, ja som pod tlakom, Brendan Rodgers je pod tlakom a Manuel Pellegrini tiež. Nemôžeme strácať zápasy a musíme napĺňať očakávania. Jeden v tomto zozname z nejakého dôvodu nie je," cituje slová portugalského trénera agentúra Reuters.

 

"On môže hovoriť o rozhodcoch pred zápasom aj po zápase. Môže vyplakávať predpoludním aj popoludní a nič sa nestane," dodal.

Mourinho však Wengera, ktorý vedie "kanonierov" devätnásť rokov a naposledy so svojimi zverencami získal titul v roku 2004, priamo nemenoval. "Veď vy viete," odpovedal novinárom na otázku, koho má na mysli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies