V stredu bolo v Trenčíne mnoho skautov zahraničných klubov

NETKY.SK • 24 September 2015, 13:01 • 2 min
V stredu bolo v Trenčíne mnoho skautov zahraničných klubov

TRENČÍN - Stredajšie stretnutie dvoch najpoprednejších tímov momentálnej tabuľky najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín - MŠK Žilina (1:4) v 10. kole Fortuna ligy 2015/2016 sledovalo priamo na štadióne na Sihoti okrem veľkého množstva fanúšikov aj početné zastúpenie skautov zahraničných klubov.

slovakia

left justify in out

Na zápas sa prišli pozrieť zástupcovia mužstiev z Belgicka (KAA Gent, Anderlecht Brusel), Poľska (Wisla Krakov), Anglicka (Southampton, Arsenal, FC Liverpool), Grécka (PAOK Solún), Česka (Sparta Praha), Nemecka (VfB Stuttgart, Freiburg, Borussia Mönchengladbach), Rakúska (Rapid Viedeň, Red Bull Salzburg) či Talianska (Frosinone).

 

"Svedčí to o kvalite mužstiev, čo sa predstavili na ihrisku. Obe hrajú kombinačne a ofenzívne, vo svete hľadajú najmä kreatívnych futbalistov. Nie je náhoda, že sem zavítali. Videli sme viaceré dobré individuálne výkony, bolo z čoho vyberať. Nebudem nikoho menovať, ale v mojom notese by neskončili iba jedno alebo dve mená," podotkol trenčiansky tréner Martin Ševela. "Stojí za povšimnutie a hlbšiu analýzu, že sa na duel prišlo pozrieť toľko zahraničných skautov. Akým spôsobom hráte, s akou typológiou futbalistov, vo vysokom tempe, ostro, ale fér a bez zdržovania, to všetko má v zahraničí oveľa vyšší kredit, než vnímajú ľudia na Slovensku," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu kouča Žiliny Adriána Guľu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies