KHL: Hráčmi týždňa Murygin, Gilroy a Azevedo

NETKY.SK • 21 September 2015, 16:24 • 2 min
KHL: Hráčmi týždňa Murygin, Gilroy a Azevedo

MOSKVA - Brankár Lokomotivu Jaroslavľ Alexej Murygin, obranca Spartaka Moskva Matt Gilroy a útočník Justin Azevedo z Ak Bars Kazaň sa stali Hráčmi uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Mená ocenených zverejnila v pondelok oficiálna internetová stránka nadnárodnej súťaže.

 

Titul najlepšieho brankára si vyslúžil Murygin, ktorý v uplynulom týždni vychytal Lokomotivu dve víťazstvá "na nulu". Za najlepšieho zadáka týždňa vyhlásila príslušná komisia Američana Gilroya, ktorý v troch zápasoch strelil tri góly, pridal k nim jednu asistenciu a takisto nazbieral aj päť plusových bodov. Ocenenie pre najlepšieho útočníka patrí Azevedovi, Kanaďan v troch vystúpeniach v drese Kazane zaznamenal sedem bodov (3+4) a päť plusiek. Skóroval pritom v každom zápase.

 

Najlepším nováčikom týždňa sa stal Iľja Michejev, mladý útočník Avangardu Omsk si v troch dueloch pripísal gól a asistenciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies