Shawa operovali v Holandsku, je zdrvený

NETKY.SK • 16 September 2015, 12:58 • 2 min
Shawa operovali v Holandsku, je zdrvený

EINDHOVEN - Anglický futbalista v službách Manchestru United Luke Shaw napokon podstúpil operáciu zlomenej pravej nohy priamo v Eindhovene, kde utrpel zranenie v utorkovom zápase úvodného kola skupinovej fázy Ligy majstrov s PSV. V Holandsku zotrvá aj počas prvej fázy rehabilitácie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročného obrancu museli po dôraznom zákroku domáceho Héctora Morena v 24. min odniesť z trávnika na nosidlách s fraktúrou oboch kostí predkolenia pravej nohy. Priamo na ploche mu vzhľadom na traumatizujúcu situáciu nasadili kyslíkovú masku.

 

Shawa operovali v noci z utorka na stredu, klub zatiaľ neoznámil, ako dlho bude hráč mimo. "Myšlienkami sme s Lukom, ktorý utrpel dvojnásobnú zlomeninu nohy. Operovať ho budú po návrate do Manchestru," znela pôvodná správa United na twitteri, kde sa neskôr objavilo aj vyjadrenie zdrveného hráča. "Slovami nedokážem opísať pocity zmaru. Som na úplnom začiatku cesty k uzdraveniu. Vrátim sa ešte silnejší," odkázal Shaw.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies