Kapela Anthrax sa predstaví v novembri v Brne

NETKY.SK • 16 September 2015, 12:01 • 2 min
Kapela Anthrax sa predstaví v novembri v Brne

BRATISLAVA - Americká trashmetalová kapela Anthrax sa predstaví 11. novembra v Brne. Formácia sa zastaví v kultúrnom centre Semilasso. Vstupenky na podujatie sú dostupné v sieti Ticketpro za 790 českých korún (v prepočte približne 29 eur).

slovakia

left justify in out

V rámci aktuálneho turné sa muzikanti, ktorí v súčasnosti pripravujú nový album, predstavia napríklad aj 7. novembra vo Viedni, kde s nimi vystúpi kapela Slayer.

 

Anthrax vznikli v roku 1981 v New Yorku. Debutový album Fistful Of Metal vydali v roku 1984 a zatiaľ poslednú, desiatu štúdiovku s názvom Worship Music uviedli na trh v septembri 2011. Na konte majú aj niekoľko kompilácií, koncertných záznamov či EP nahrávok. V roku 1991 zaujali spoluprácou s hip-hopovou skupinou Public Enemy na skladbe Bring The Noise. V kapele v súčasnosti pôsobia Joey Belladonna (spev), Scott Ian (gitara, vokály), Charlie Benante (bicie), Frank Bello (basgitara, vokály) a Jonathan Donais (gitara).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies