BRATISLAVA – Už sme mali týždeň šalátových receptov, ale tento určite nebol. Stojí za to ho vyskúšať.
Suroviny pre 4 osoby:
1 pohár zaváranej cvikly, 2-3 ks sterilizovaných uhoriek, 3 na tvrdo uvarené vajíčka, 4 PL tatárskej omáčky, 3 zemiaky uvarené v šupke, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava receptu:
1. Všetky suroviny, ako sú očistené zemiaky, uhorky a vajíčka pokrájame na kocky a dáme do misy.
2. Pridáme cviklu bez nálevu, soľ , mleté korenie a tatársku omáčku. Premiešame. Na dochutenie použijeme vodu z uhoriek.
3. Necháme vychladnúť, podávame s chlebom.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies