Östberg sa zranil pri nehode k kamiónom, na Rely Austrálie ho nahradí Lefebvre

NETKY.SK • 10 September 2015, 10:45 • 2 min
Östberg sa zranil pri nehode k kamiónom, na Rely Austrálie ho nahradí Lefebvre

COFFS HARBOUR - Štvrtý muž priebežného poradia majstrovstiev sveta v rely Mads Östberg a jeho spolujazdec Jonas Andersson sa nezúčastnia na nadchádzajúcich pretekoch v Austrálii.

slovakia

left justify in out

Nórsko-švédska dvojica v službách Citroënu mala nehodu s nákladiakom počas štvrtkovej obhliadky trate, pri ktorej si Östberg poranil rebrá. Nahradia ich Francúz Stéphane Lefebvre, ktorý si na austrálskej šotoline odkrúti debut v hlavnej súťaži WRC, a skúsený belgický spolujazdec Stefane Prevot.


Slávnostný štart Rely Austrálie je na programe vo štvrtok, v piatok sa začne jazdiť na ostro, a to na troch úplne nových rýchlostných skúškach v Utungune, Bakers Creeku a Northbanku. Pozornosť sa sústredí na vedúceho muža poradia Sébastiena Ogiera. Francúz môže na desiatom podujatí sezóny predčasne zavŕšiť majstrovský hetrik. Östberg za ním na 4. mieste zaostával 117 bodov, od krajana Andreasa Mikkelsena, ktorému patrí 3. pozícia, ho delí 8 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies