Ján Ďurica o týždeň začne trénovať naplno

NETKY.SK • 8 September 2015, 12:00 • 2 min
Ján Ďurica o týždeň začne trénovať naplno

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica, ktorý pre zranenie a operáciu ľavej slabiny bol mimo hry od apríla 2015, sa do plnej prípravy svojho ruského zamestnávateľa Lokomotivu Moskva zapojí o týždeň.

slovakia

left justify in out

"Lekári mi po aprílovom chirurgickom zákroku vo fínskej metropole Helsinki povedali, že rehabilitácia potrvá tri až štyri mesiace. Žiaľ, nastali menšie komplikácie, na slabine mi povolila skrutka a liečba sa tým predĺžila o mesiac. Mal som nastúpiť už v polovici augusta," uviedol v utorok na svojej oficiálnej internetovej stránke 33-ročný stredný obranca. Ten zatiaľ trénoval individuálne. "Na budúci týždeň už začnem naplno zaberať s mužstvom. Verím, že sa rýchlo dostanem do formy a objavím sa aj v súťažných stretnutiach," pokračoval na svojom webe jandurica.sk rodák z Dunajskej Stredy.


"Železničiarom" sa v novej sezóne ruskej I. ligy darí, v siedmich kolách ešte nezaváhali a päťkrát zvíťazili. "Verím, že v tomto trende budeme pokračovať a nazbierame ďalšie body. Teraz na nás čakajú náročnejší súperi," dodal Ján Ďurica, ktorý bude utorkový kvalifikačný zápas slovenského národného tímu proti Ukrajine sledovať v Moskve.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies